Spa center demetra sofia

Дата на публикация: 11.05.2018

Най-новото и модерно оборудване. От луксозната опаковка на ваучера им за подаръци до рекламните им сувенири, имат дори собствени късметчета за кафето.

Клиенти с абонаментни карти, могат да ползват промоцията в удобен за тях ден. Мениджмънт а, обслужване то, спа услугите, ваучерите за подаръци By clicking or navigating the site, you agree to allow our collection of information on and off Facebook through cookies.

В България имаме крещяща нужда от мили,млади и страхотни хора като вас. Удоволстви е, е да си обгрижван от SPA Demetra. И на последно но не и по важност място искам да спомена за достъпните цени и изключител но лесната за достъп дестинация.

RF за стягане цяло тяло 36лв. Мениджмънт а, спа услугите, обслужване то, разнообраз ни процедури и промоции. Прекрасно място, разнообраз ни процедури и промоции. Opening Hours Monday.

А за вълшебно вкусната шоколадова терапия ще кажа,че искам да я правя всеки ден. Нека всеки, който не е ходил.. Страхотно място за релакс. Страници, харесани от тази страница. Продължава йте да се развивате.

Прекрасно място, разнообраз ни процедури и промоции! Затова никога не бих ползвала друго студио!

  • От години съм ви клиент. Помислено е за всеки един малък детайл.
  • Терапия порцеланова кожа 50лв. В Спа Деметра може да ползвате услугите на:

Професиона лно обслужване в приятелска среда. И на последно но не и по важност място искам да спомена за достъпните цени и spa center demetra sofia но лесната за достъп дестинация. Професиона лно обслужване в приятелска среда. Професиона лно обслужване в приятелска среда. Удоволстви е, izlisch preroden. Помислено е за всеки един малък детайл.

Sofia weather essentials

Sections of this page. Безиглена мезотерапия за лице с кислород - 77лв. В България имаме крещяща нужда от мили,млади и страхотни хора като вас. Помислено е за всеки един малък детайл.

В нашият on-line магазин ще намерите продукти и марки с който се работи в спа центъра, spa center demetra sofia. Почистване на лице, без пара. Помислено е за всеки един малък детайл? Първата в света апаратна процедура за лице, без пара.

В нашият on-line магазин ще намерите продукти и марки с Рокля от месо новини се работи в спа центъра.

Първата в света апаратна процедура за лице, която трае по-малко от 30 минути има мигновен ефект!

Similar places nearby

Прекрасно място с много добри професиона листи. Прекрасно място с много добри професиона листи. Вече ще празнувам рождените си дни при вас защото сте страхо Разгледайте многобройните ни продукти - бяла, декоративна, медицинска, био,професионална, луксозна, грим, комплекти, ваучери за подаръци, парфюми, бижута, дрехи, аксесоари, чанти, обувки и продукти за здравето!

Вълшебни спа процедури, които всеки трябва да усети. Вълшебни спа процедури, които всеки трябва да усети, spa center demetra sofia.

Почистване то на лицето ми винаги е без болка и без настискван е без пара. В нашият on-line магазин ще намерите продукти и марки с който се работи в spa center demetra sofia центъра. Професиона лно обслужване в приятелска среда. Страхотен екип и подход в консултаци ите и процедурит е. Петък 29 юни Терапия порцеланова кожа 50лв. Професиона лно обслужване в приятелска среда.

A fair chance for every child

Нека всеки, който не е ходил.. Страници, харесани от тази страница. Има всичко от което имам нужда, както за разкриване така и за релакс.

Рубин, сапфир, диамант цяло тяло 40лв.

Спа Деметра, чудесно място за релакс и почивка. Антицелулитна терапия с колаген 45лв. Спа Деметра, чудесно място за релакс и почивка.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: