Как да предизвикаме менструация

Дата на публикация: 24.09.2017

Аз съм пробвала с витамин Ц, Започнах да го пия 3 дни преди да трябва да ми доиде пиех по таблетки сутрин обед и вечер и така изпих няколко блистера и си го забавих през цялото море дори този месец изобщо не ми доиде. Идва непосредствено през няколко месеца. А гинеколога ми изписа оргаметрил.

Залейте две супени лъжици нарязан сух или пресен магданоз, или пък просто семена от магданоз, с една чаша вряла вода.

Закъсняваше ми с месец, два. Към тази смеска добавете и следните готови продукти — обикновена валерианова тинктура и тинктура от глогов цвят по 12 г , камфор на прах един грам и ментово масло 15 капки. Така ли разбрах,че искаш да си предизвикаш цикъла,защото не трябва да си в цикъл на някаква определена дата? TheBeliever Виж профил Виж форумните мнения Лично съобщение. Куркумата е ароматен корен, който често се използва като подправка за готвене.

Натурални средства за предизвикване на менструация.

Ако имате заболявания на матката се правят вани с билката. Ако имате заболявания на матката се правят вани с билката, как да предизвикаме менструация. Разреждането на лека във вода отслабва действието му. Ако имате заболявания на матката се правят вани с билката. Ако имате заболявания на матката се правят вани с билката. Само че при мен остават 2 дни да ми дойде и вече започнах да си усещам ПМС а след точно 2 дни тръгвам на море.

Препоръчано

Искам да предизвикам менструацията. Девесилът не трябва да се приема и по време на редовен цикъл, защото това може да доведе до силно кървене. Другият вариант е приготвяне на отварка от стръкове и цветове на билката синя тинтява. Може би ще приключим с 8—ма точка. На 13 съм ще подейства ли. Предпочитам веднъж да изпия няколко хапчета аналгин, отколкото да пия хормонални.

Дори да ти дойде на морето - голяма работа - най-много два дни да не си в най-добра форма, а после слагаш тампон и така.

  • Дозата от отварата за деня е мл.
  • Отдавна чета вашите истории и често помагам със съвет до колкото мога! До 24 часа идва:

Благодарим Ви, Започнах да го пия 3 дни преди да трябва да ми доиде пиех по Не отлагай да станеш баща сутрин обед и вечер и така изпих няколко блистера и си го забавих през цялото море дори този месец изобщо не ми доиде. Аз съм пробвала с витамин Ц, как да предизвикаме менструация, Започнах да го пия как да предизвикаме менструация дни преди да трябва да ми доиде пиех по таблетки сутрин обед и вечер и така изпих няколко блистера и си го забавих през цялото море дори този месец изобщо не ми доиде.

Аз съм пробвала с витамин Ц, водени от различни причини - предстоящо море? Препаратът се използва и като контрацептив след непротектиран полов акт.

Безплатен абонамент за БГ-Билка!

Модни тенденции Модни тенденции. В първата ситуация употребата й е нежелателна във всички форми. Терапията с него не трябва да започва по-късно от три дни преди очакваната поява на месечното кървене. Вероятно това е по-безврдният начин!

Прием на билки за предизвикване на цикъл: Ако не можеш да намериш истината там, където си, къде другаде смяташ да я търсиш. Цикълът ми дойде няколко дни след приема на таблетките. Една супена лъжица от билката се вари в мл вода около 15 минути. Една супена лъжица от билката се вари в мл вода около 15 минути, как да предизвикаме менструация.

Как да предизвикам цикъла?

Не се пият наведнъж. Възможно е терапията да започне и седмица преди очакваната дата за начало на цикъла, като в този случай дозата не е една таблетка, а две до три най-много. Девесилът е полезен и при болки вследствие на смъкната матка.

Първоначално написано от shokoladchety. На сутринта вече съм в цикъл. Аз първо пих отвара от обелките на лук и след 1 час си направих и отварата от магданоза, която не прецедих и след часа ми дойде, как да предизвикаме менструация. На сутринта вече съм в цикъл? Първоначално написано от shokoladchety. Първоначално написано от shokoladchety. Първоначално написано от shokoladchety.

Коментари (26)

За тях може да се използва топла вода или най-добре отвара от билката трина с температура от 39 градуса. С тази цел се приема по таблетка от първия ден. Количеството от лека е доза, която трябва да бъде изпита за ден, разделена в няколко приема.

Бъди полезен на другите с коментара си. Бъди полезен на другите с коментара си. От смеската вземете две лъжици и пригответе по класическия начин - десет минутно варене в половин литър течност. Ами да си как да предизвикаме менструация планирала почивката според цикъла - аз така правя.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: